Ušli smo u sezonu tri pomračenja

Ušli smo u sezonu tri pomračenja

U petak 6. juna očekuje nas pomračenje Meseca, a nakon toga dolazi pomračenje Sunca na kraju juna, a zatim nas u julu očekuje još jedno pomračenje. Tokom perioda pomračenja počinje i vladavina retrogradnog Merkura. Ukratko, pred nama je jedan velo turbulentan period!

U poslednjih nekoliko dana verovatno ste osetili određenu dozu napetosti na mnogim poljima, naročito na podsvesnom nivou. Mnoga uverenja nam zadaju teškože, konfuziju i nerazumevanje, zato je važno da ih preoblikujemo. Kako se sve više približavamo pomračenju, moguće je da će ljutnja i negativne emocije koje su odavno bile potisnute isplivati na površinu. Dolazi do smanjene sposobnosti da čujemo druge, javlja se prejak unutrašnji glas koji nadjačava spoljašnje faktore. Delovaćemo samo po osećaju – smanjen je uticaj razuma.

Mesec se juče preselio u intezivnu Škorpiju i izbacio je prošlost na površinu. Sve situacije, osećanja i ljudi zbog kojih smo se osećali loše, ali smo to potisnuli – sada istina i realna slika izlazi na videlo. Više ništa nećemo moći da sakrijemo.

Mesec zalazi u dubinu emocija, pa su mogući razni izlivi osećanja. Ovo se naročito odnosi na polje finansija i određene vesti. Emocije će nas voditi u svakom pogledu, a to može biti pogubno po velike odluke.

Mesec je juče aktivirao tri moćne planete: Pluton koji intenzivno traži dubinske promene, a na površinu izbacuje totalno nezadovoljstvo i neverovatan nemir. S druge strane, mesec kuca na Jupiterova vrata i uzbuđuje ga svojim prisustvom.

Međutim, kada planete izgledaju tako “čudno” u odnosu sa Mesecom, to ne mora da znači da će sve biti negativno! Može biti upravo suprotno! Moramo se aktivirati na nekim poljima kako bismo spremno ušli u Mesečev proces i kako bismo se konačno pomerili sa mrtve tačke. Umesto da na “prvu loptu” reagujete burno i prepustite se strastima prvog utiska, prvo sačekajte da vidite kako će se klupko sudbine zaista razviti.

U danima pre prvog pomračenja suočićemo se sa svim izazovima koji nas muče i situacijama gde je komunikacija neophodna. Analiziračćete sve što mislite da može poći po zlu kako biste se pripremili za novi žiotni plan koje pomračenje od nas zahteva. Naučićemod a menjamo stvari i izvučemo najbolje iz cele situacije. Budite pažljivi tokom komunikacije i pokušajte da regulišete svoj ego.

Ovo je period istine, trenutak kada moramo videti stvarnu sliku. Vreme pre punog Meseca i pomračenja podstiče nas da se oslobodimo nemira, što je više moguće.

Javlja se jedna velika konfuzija, jer susret sa istinom može biti vrlo bolan. Zapamtite da je sve rešivo – samo promenite način na koji radite.

Neke prepreke su tu sa razlogom i mogu uroditi plodom. Prihvatite ih, suočite se sa njima i nastavite da rastete.

Izvor: Lovesensa

Related posts