U ovim znakovima su rođene najmudrije žene

U ovim znakovima su rođene najmudrije žene

Žene Ovnovi su vrlo odgovorne i smatraju da drže život u svojim rukama. One strpljivo i visoko uzdignute glave primaju sve teškoće koje im sudbina nametne. Žene rođene u ovom znaku rado pomažu i brinu se o drugima.

Vole da upoznaju svet, čitaju i imaju puno hobija, a to su sve dobri izvori iz kojih se može crpiti životna mudrost.

Ako vam stvarno zatreba mudar savet o vezama, obratite se ženi Biku. Ona će svoje iskustvo i znanje rado podeliti s drugima. Bikovi poseduju unutrašnji mir i dobrotu, a svoju toplinu velikodušno daruju svojoj okolini.

Žena Bik može biti muza svom muškarcu jer će uvek podržavati njegove ambicije i biti pouzdan oslonac u porodičnom životu.

Devica

Žene rođene u ovom zemljanom znaku život prihvataju racionalno i takve su im i odluke. Vrlo su razumne i strpljive osobe. Nekim životnim situacijama često pristupaju kao posmatrači. Zahvaljujući tome puno toga vide i razumeju.

Žena Devica mudra je smirena i zna da kontroliše svoje emocije. Iako je veoma snažna zna kako da deluje nežno i ženstveno.

Ozbiljni, smireni i razboriti jarčevi, često su fokusirani na materijalno. Ove karakterne osobine i vrline žene rođene u znaku Jarca čine najmudrijim predstavnicama lepšeg pola. One su suzdržane, postupaju savesno i donose dobre odluke.

Svoje karijere i veze žene Jarci nikada ne grade na brzinu. One smireno prihvataju sudbinu, ali dalje racionalno upravljaju s onim što su od nje dobili. Na kraju od života dobiju sve što žele.

Žena Vodolija je zanimljiva, drugačija i na neki način fascinantna, a poseduje i prirodnu mudrost. Predstavnice ovog horoskopskog znaka imaju svoju pomalo neobičnu perspektivu, ali je ne nameću drugima i ne tvrde da su uvek u pravu. Ako to nije mudrost, onda šta jeste?

Ne prepiru se oko sitnica i ne pokušavaju da promene svog partnera. Život prihvataju kakav jeste.

izvor: hellomagazin

Related posts